Palvelut

Laatoitustyöt laajasti suurista lattiapinnoista höyrysaunoihin.

Palvelumme

Toimintamme pohjaa ammattitaitoon, kokemukseen, luotettavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Kaikki lähtee suunnittelusta jossa mielikuvat aloittavat matkan kohti todellisuutta. Me asennamme mutta myös autamme. Pitkän kokemuksen avulla pystymme ratkaisemaan, ideoimaan ja auttamaan monipuolisesti eri laatoitusprojekteissa. RK Laatoituksella on vahva kokemus liki 30 vuoden ajalta. Emme pelkästään asenna, vaan tiedämme mitä laatoitusalustalta vaaditaan, ja millä menetelmillä se tulee toteuttaa. Jätetään turha työ pois ja lopputulos on kaikkien kannalta kustannustehokas ja silmää miellyttävä.

HYVÄN MAINEEN ETEEN ON TEHTÄVÄ TÖITÄ OMISTAUTUNEESTI.

 

Liike- ja toimitilojen laatoitus

Teollisten tilojen laatoitus

Uima-altaiden laatoitus

Luonnonkiviasennukset

Marmori- ja luonnonkivityöt

Erikoislaatoitukset

Suurlaatta-asennukset

Verhoilukiviasennukset

VTT sertifioidut vedeneristykset

Höyrysaunojen toteutus

Saniteetti- ja kylpyhuoneiden laatoitus

Tekstiililaatta-asennukset

Laatoitustyöt laadukkaasti

 

Teemme asiat hieman eri tavalla. Otamme jokaisen työn vastaan tosissamme ja annamme projektille kaiken mitä se vaatii. Turvallisesti, terveellisesti hyvää lopputulosta kunnioittaen. Hommat hoidetaan aina maaliin ja asiakas tyytyväiseksi.

Sytymme haasteista.

 

Viimeistelty lopputulos

Jokainen projekti toteutetaan hyvää lopputulosta silmälläpitäen. Jo suunnitteluvaiheessa kartoitetaan riskitekijät ja valitaan oikeat työmenetelmät sekä prosessit tarpeen mukaan. Se mikä ei silmälle kelpaa, ei kelpaa meille.

Laatoista marmoriin

Asennamme kokemuksella laatat aina pienistä mosaiikeista jättikokoisisiin suurlaattoihin. Vahvuuksiamme on materiaalin tunteminen aina luonnonkivistä suurlaattoihin ja mosaiikkeihin. Tiedämme miten kivi käyttäytyy ja valitsemme työstöön välineet aina materiaalin ehdoilla.

Kokemus

Se minkä lupaamme, myös teemme. Kivet ja laatat ovat meille sydämen asia. Laatat kehittyvät jatkuvasti ja viimevuodet ovatkin olleet isoa murroksen aikaa. Laattakoot ovat kasvaneet valtavasti ja se vaatii myös paljon kiinnitysaineilta sekä muilta kiinnitysmenetelmiltä.

Ekologisuus

Kiinnostaako vastuullisuus ja ekologisuus? Hyvä, niin meitäkin. Rakennusten koko elinkaaren ilmastopäästöistä lähes 30 % syntyy materiaalivalinnoista. Kauttamme saat halutessasi laattasarjan, jonka valmistuksesta aiheutuneet hiilipäästöt on hyvitetty kokonaan. Pyrimme myös kaikin keinoin kunnioittamaan luontoa ja miettimään arjessa hiilineutraaleja ratkaisuja.

Työturvallisuus

Ainoastaan turvallinen työympäristö on hyvä työympäristö. Me välitämme aidosti myös asentajistamme sekä työmaistamme. Kartoitamme jokaisen kohteen ja ennakoimme mahdolliset vaaratilanteet. Käytämme tarvittaessa riskiarvioinnin toteutukseen ulkopuolista asiantuntijaa. Turvallinen ja terveellinen työ varmistetaan hyvällä työsuojelulla

Kouluttautuminen

Olemme alalla joka viisastuu jatkuvasti. Työturvallisuus, teknologian kehittyminen, ympäristöarvojen korostuminen sekä kansainvälistyminen ovat osa rakentamisen muutostrendejä jotka otamme huomioon. Kouluttaudumme jatkuvasti muuttuvien asetusten sekä uusien materiaali-innovaatioiden pohjalta. Oppiminen ei lopu koskaan.

Tyytyväisyys on takeemme

 

Ota yhteyttä meihin ja lähdetään kartoittamaan miten voisimme olla avuksi.

OTA YHTEYTTÄ